Η εταιρεία ΚΟΥΝΤΗΣ Α.Ε. είναι ο διαχειριστής της ιστοσελίδας www.kountisae.gr. Έχοντας γνώση τους νομικούς όρους που διέπει το ηλεκτρονικό εμπόριο για τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών σας ενημερώνει ότι :

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστηθέντες της εταιρίας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζομένης σύμβασης.
Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ)

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο με προσοχή.  Σκοπός είναι να σας ενημερώσει για την ανανεωμένη Πολιτική Απορρήτου της εταιρείας μας  και να σας βοηθήσει να κατανοήσετε το πότε και το γιατί συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, με ποιόν τρόπο τα χρησιμοποιούμε και τα επεξεργαζόμαστε, για πόσο χρονικό διάστημα τα διατηρούμε και τέλος, κάτω από ποιους όρους ενδέχεται να τα μοιραστούμε με άλλους.

Η πολιτική αυτή σχετίζεται με όλους όσους αγοράζουν και χρησιμοποιούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας μέσω του φυσικού καταστήματος ή μέσω του ιστότοπου μας.

Η ΚΟΥΝΤΗΣ ΑΕ είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία ηλεκτρικών ειδών που μέσω του τρόπου λειτουργίας της  έχει απώτερο στόχο να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πελατών μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, κάνοντας χρήση του ισοτόπου μας ή αγοράζοντας κάποιο προϊόν από την εταιρεία μας ενδέχεται να μας παραχωρήσετε προσωπικές πληροφορίες. Στόχος μας είναι, αυτά τα προσωπικά  δεδομένα σας, να τα διατηρήσουμε ασφαλή. Η εταιρεία μας εστιάζει στην χρήση τεχνικών και οργανωτικών μέτρων προκειμένου να διαφυλάξει τα προσωπικά σας δεδομένα από απώλεια, καταστροφή και οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από τρίτους.

ΣΥΛΛΟΓΗ & ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Όταν επισκέπτεστε κάποιο από τα σημεία εξυπηρέτησης μας (κατάστημα, ιστοσελίδα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης), σας ζητάμε να μας παρέχετε κάποιες προσωπικές πληροφορίες.

Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν:

Όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου και άλλα στοιχεία επικοινωνίας ή διαπιστευτήρια για την πρόσβαση στις υπηρεσίες μας. Τα δεδομένα αυτά μπορεί να ζητηθούν σε περιπτώσεις όπως:

η αγορά ενός προϊόντος από το καταστήματα μας,

η εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,

η λήψη ενημερώσεων σχετικά με προωθητικές ενέργειες μάρκετινγκ,

όταν υποβάλλετε κάποιο αίτημα πληροφόρησης.

κατά την παροχή άλλων υπηρεσιών όπως για παράδειγμα η διενέργεια κάποιας έρευνας αγοράς ή ο σχολιασμός σε σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter κλπ.),

Τα δεδομένα αυτά τα επεξεργαζόμαστε για συγκεκριμένους σκοπούς, όπως για παράδειγμα:

η επεξεργασία παραγγελιών και πληρωμών προϊόντων,

η επιστροφή προϊόντων ή χρημάτων,

ο έλεγχος της ικανοποίησης σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες,

η ενημέρωση σχετικά με προωθητικές ενέργειες προϊόντων.

Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να παραχωρηθούν σε συνεργάτες μας για υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι πιθανόν να σας ενδιαφέρουν, ΜΟΝΟ σε περίπτωση που έχουμε λάβει την συγκατάθεση σας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εταιρεία μας, εφόσον μας έχετε παραχωρήσει τα στοιχεία σας μπορεί να τα χρησιμοποιεί και να τα επεξεργάζεται, όπου είναι κρίνεται απαραίτητο βάσει των νόμιμων συμφερόντων της και για σκοπούς όπως:

η παροχή υποστήριξης σας,

η επικοινωνία σχετικά με παραγγελίες, αγορές, πληρωμές σας,

η απάντηση σε ερωτήσεις, παράπονα, σχόλια, αιτήματα σας,

η πληροφόρηση σχετικά με την πλοήγηση στον ιστότοπου μας,

η αξιολόγηση και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας,

η ανάπτυξη νέων υπηρεσιών κλπ.

Επίσης ενδέχεται να γίνει χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για την προάσπιση νόμιμων δικαιωμάτων και περιπτώσεις συμμόρφωσης με νομικές υποχρεώσεις, όπως:

η εξακρίβωση των δεδομένων που διατηρούμε για εσάς,

η πρόληψη κατά της απάτης,

η παροχή βοήθειας σε δημόσιες ή ρυθμιστικές αρχές όπως για παράδειγμα η αστυνομία, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κλπ..

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδεχομένως θα διατηρούνται για όσο διάστημα είστε πελάτης της εταιρείας μας ή εγγεγραμμένος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αν σταματήσετε να είστε πελάτης ή διαγραφείτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ενδέχεται τα δεδομένα σας να διατηρηθούν για χρονικό διάστημα που διασφαλίζει την προάσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων της εταιρείας και περιπτώσεις συμμόρφωσης με νομικές υποχρεώσεις (πχ. ενημέρωση για ανάκληση προϊόντων).   

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΕΛΑΤΗ, ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Είναι δικαίωμα σας και μπορείτε να ζητάτε πληροφορίες σχετικά με το ποια δεδομένα έχουμε συλλέξει για εσάς. Επίσης μπορείτε να προβαίνετε προσωπικά ή να ζητάτε από την εταιρεία την ενημέρωση των στοιχείων σας με τυχόν αλλαγές και την διόρθωση τους εφόσον εντοπιστούν λάθη.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή είτε προσωπικά είτε με ανακοίνωση στην εταιρεία να ζητήσετε την διαγραφή, τον περιορισμό ή και τον αποκλεισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων όπως επίσης και τον αποκλεισμό της λήψης προωθητικών μηνυμάτων για προϊόντα και υπηρεσίες.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ & ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Ο ιστότοπος μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους (Links) προς άλλους ιστότοπους  (πχ. Facebook, Twitter) οι οποίοι δεν είναι υπό τον έλεγχο μας. Αν μέσω κάποιου Link οδηγηθείτε σε ιστότοπο τρίτου σας συμβουλεύομε να διαβάσετε την σχετική πολιτική απορρήτου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε απορία ή ένσταση σχετικά με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων και την πολιτική της εταιρείας μας  μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε περίπτωση αναθεώρησης της πολιτικής μας θα ενημερωθείτε είτε με ανακοίνωση μέσω του ιστοχώρου μας είτε με την αποστολή προσωπικού μηνύματος στην δηλωθείσα ηλεκτρονική διεύθυνση σας.