ΚΟΥΝΤΗΣ Χ ΑΕ
2310448302//2310448324
  • emailsupport@kountisae.gr
  • access_timeΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00-15:00
    ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-20.00
compare_arrows0

Αναζήτηση - MEACO

  • Κριτήρια Αναζήτησης
    Αναζήτηση στις περιγραφές προϊόντων:
    Αναζήτηση σε Υποκατηγορίες:
  • Ταξινόμηση
more_vertMEACO 12L PLATINUM
219,00€

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Λεπτομερειες
MEACO 12L PLATINUM close

Meaco Platinum 12L Αφυγραντήρας αφυγραντήρας με συμπιεστή (compressor) Οι αφυγραντήρες με τη μικρότερη κατανάλωση στην Ευρώπη Η νέα σειρά αφυγραντήρων χαμηλής κατανάλωσης Low Energy Platinum της Meaco (αφυγραντήρες με συμπιεστή (compressor)) είναι ίσως οι πιο σημαντικοί οικιακοί αφυγραντήρες που ποτέ λανσαρίστηκαν στην Ευρώπη, καθώς θέτουν ένα νέο σημείο αναφοράς για την πο..

more_vertMEACO 20L Platinum
309,00€

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Λεπτομερειες
MEACO 20L Platinumclose

Meaco Platinum 20L Αφυγραντήρας αφυγραντήρας με συμπιεστή (compressor) Οι αφυγραντήρες με τη μικρότερη κατανάλωση στην Ευρώπη Η νέα σειρά αφυγραντήρων χαμηλής κατανάλωσης Low Energy Platinum της Meaco (αφυγραντήρες με συμπιεστή (compressor)) είναι ίσως οι πιο σημαντικοί οικιακοί αφυγραντήρες που ποτέ λανσαρίστηκαν στην Ευρώπη, καθώς θέτουν ένα νέο σημείο αναφοράς για την ποιότητα..

more_vertMEACO DD8L
255,00€

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Λεπτομερειες
MEACO DD8Lclose

Meaco DD8L Αφυγραντήρας Tεχνολογία Desiccant Οι αφυγραντήρες νέας τεχνολογίας desiccant είναι οι μόνοι που μπορούν να λειτουργήσουν σε εξοχικές κατοικίες, για πολύ καιρό κλειστές, χωρίς εξαερισμό και θέρμανση. Οι αφυγραντήρες desiccant είναι οι μόνοι που μπορούν να κάνουν αφύγρανση από 1°C, με χαμηλό κόστος λειτουργίας (οι αφυγραντήρες Meaco διαθέτουν ενσωματωμένο υγροστάτη χώρο..

more_vertMEACO DD8L Zambezi
325,00€

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Λεπτομερειες
MEACO DD8L Zambeziclose

Ο μόνος που καλύπτει έως 120 m2 Ο μόνος με LCD οθόνη Ο μόνος με δυνατότητα εβδομαδιαίου προγραμματισμού !!! Μπορείτε να ελέγχετε ποιες ώρες θα λειτουργεί Ο μόνος με ισχυρό ιονιστή 6 x 105 m3 Ο αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L Zambezi εκμεταλλεύεται τη νέα τεχνολογία αφύγρανσης. Λειτουργεί χωρίς τη χρήση μοτέρ – συμπιεστή όπως οι αφυγραντήρες που ξέραμε έως σήμερα. Η αρχή λειτουργίας του στ..

more_vertSET 3 ΦΙΛΤΡΑ HEPA MEACO 12L PLATINUM
37,00€

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Λεπτομερειες
SET 3 ΦΙΛΤΡΑ HEPA MEACO 12L PLATINUM close

Φίλτρο HEPA για αφυγραντήρα Meaco 12L Platinum Το φίλτρο HEPA για τη νέα σειρά αφυγραντήρων Platinum παρέχει τη δυνατότητα καθαρισμού του αέρα. Εάν πάσχετε από αλλεργικές αντιδράσεις στα σπόρια μούχλα, γύρη, σκόνη, νεκρά κύτταρα κατοικίδιων ζώων, τα ακάρεα της σκόνης κλπ. τότε ένα φίλτρο HEPA θα βοηθήσει. Πρόκειται για αληθινό φίλτρο HEPA που σημαίνει ότι είναι σύμφωνο με τα διεθνή πρό..

more_vertSET 3 ΦΙΛΤΡΑ HEPA MEACO 20L PLATINUM
40,00€

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Λεπτομερειες
SET 3 ΦΙΛΤΡΑ HEPA MEACO 20L PLATINUMclose

Φίλτρο HEPA για αφυγραντήρα Meaco 20L Platinum Το φίλτρο HEPA για τη νέα σειρά αφυγραντήρων Platinum παρέχει τη δυνατότητα καθαρισμού του αέρα. Εάν πάσχετε από αλλεργικές αντιδράσεις στα σπόρια μούχλα, γύρη, σκόνη, νεκρά κύτταρα κατοικίδιων ζώων, τα ακάρεα της σκόνης κλπ. τότε ένα φίλτρο HEPA θα βοηθήσει. Πρόκειται για αληθινό φίλτρο HEPA που σημαίνει ότι είναι σύμφωνο με τα διεθνή πρό..