ΚΟΥΝΤΗΣ Χ ΑΕ
2310448302//2310448324
  • emailsupport@kountisae.gr
  • access_timeΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ 09:00-15;00
    ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-21:00
    ΣΑΒΒΑΤΟ 9:00-15:00
compare_arrows0
2-3 Days
LG F2DV5S8HOE ΠΛΥΝΤΟΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ 8,5/5KG ΜΕ ΒΑΘΟΣ ΜΟΝΟ 47CM  1200ΣΤΡΟΦΩΝ  ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΜΟΥ
LG F2DV5S8HOE ΠΛΥΝΤΟΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ 8,5/5KG ΜΕ ΒΑΘΟΣ ΜΟΝΟ 47CM 1200ΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΜΟΥ
  • favorite_border
  • compare_arrows

LG F2DV5S8HOE ΠΛΥΝΤΟΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ 8,5/5KG ΜΕ ΒΑΘΟΣ ΜΟΝΟ 47CM 1200ΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΜΟΥ


star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
0 reviews
639.00€
chat
remove_circle_outlineadd_circle_outline

Χαρακτηριστικά / Περιγραφή

Πλυντήριο - Στεγνωτήριο με τεχνολογία AI DD που ανιχνεύει όχι μόνο το βάρος, αλλά και την απαλότητα του υφάσματος, και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για το ύφασμα. Το TurboWash καθαρίζει τα ρούχα εις βάθος σε μόλις 59 λεπτά ενώ με την τεχνολογία LG Steam εξαλείφεται το 99,9% των αλλεργιογόνων, όπως τα ακάρεα σκόνης. Από τον απομακρυσμένο χειρισμό πλύσης έως τη λήψη πρόσθετων προγραμμάτων πλύσης, η τεχνολογία SmartThinQ σου επιτρέπει να ελέγξεις τη συσκευή σου μέσω Wi-Fi.


AI DD,Έξυπνη φροντίδα-18% μεγαλύτερη προστασία ρούχου


Το AI DD ανιχνεύει όχι μόνο το βάρος, αλλά και την απαλότητα του υφάσματος, και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για το ύφασμα. Η Νέα σειρά Πλυντηρίων με την επαναστατική τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης -AI DD, είναι η ιδανική λύση για τους καταναλωτές που αναζητούν μια νέα έξυπνη οικιακή συσκευή, που διαφέρει από τις παραδοσιακές και προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε καταναλωτή. Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης στα πλυντήρια της LG, ο χρήστης έχει τον έλεγχο του κύκλου πλύσης, απολαμβάνοντας μεγαλύτερη ευκολία και άνεση.


Συγκεκριμένα, το ενισχυμένο μοτέρ DD που διαθέτουν οι νέες συσκευές, προσφέρει ανώτερη φροντίδα στα υφάσματα. Αξιοποιώντας την τεχνολογία deep learning, η οποία βασίζεται σε έναν τεράστιο όγκο δεδομένων που συλλέγονται από την LG, το AI DD επιτρέπει μία ειδικά σχεδιασμένη πλύση, καθώς εντοπίζεται αυτόματα ο όγκος του φορτίου και γίνεται ακριβής αξιολόγηση της απαλότητας του υφάσματος και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για το ύφασμα. Αυτό εγγυάται κάθε φορά ήπια φροντίδα στα υφάσματα, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιπτώσεις φθοράς τους κατά 18%. Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής των αγαπημένων ρούχων, όπως των αθλητικών, των κλινοσκεπασμάτων και των λευκών ειδών.


TurboWash


Ολοκληρωμένη πλύση σε 59 λεπτά. Το TurboWash δίνει τη δυνατότητα στα ρούχα σου να πλένονται κανονικά σε μόλις 59 λεπτά, παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερη προστασία στα υφάσματα.


Steam, λιγότερες ζάρες, αυξημένα επίπεδα υγιεινής


Με την τεχνολογία LG Steam καταπολεμάται το 99,9% των αλλεργιογόνων, όπως τα ακάρεα σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες.


Μεγαλύτερη Ανθεκτικότητα και Υγιεινή


Κομψή πόρτα από ανθεκτικό, ενισχυμένο γυαλί και ανθεκτικό ανυψωτικό κάδου από ανοξείδωτο χάλυβα που πληροί τα απαραίτητα επίπεδα υγιεινής.


Πιο Ορατό και Κομψό


Η οθόνη ενδείξεων έχει καλύτερη ορατότητα, ενώ αυξήθηκαν οι διαστάσεις του κεντρικού ρυθμιστικού κουμπιού, το οποίο διαθέτει πλέον μεταλλικό φινίρισμα.


SmartThinQ,Έξυπνη συσκευή


Από τον απομακρυσμένο χειρισμό πλύσης έως τη λήψη πρόσθετων προγραμμάτων πλύσης, το πλυντήριό σου μόλις έγινε εξυπνότερο χάρη στην τεχνολογία SmartThinQ. Μπορείς να "επικοινωνήσεις" εύκολα με τη συσκευή και να έχεις πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες με σύνδεση Wi-Fi.


Πλυντήριο-στεγνωτήριο σε μια συσκευή


Το πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG είναι άλλη μία συσκευή κορυφαίας τεχνολογίας. Εξοικονόμησε χώρο στο σπίτι σου και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου.


Χαρακτηριστικά:


Χωρητικότητα Πλύσης (Kg): 8,5

Χωρητικότητα για στέγνωμα: 5 kg

Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β): 85X60X47

Ενεργειακή Κλάση: A

Πρόγραμμα Ατμού: Ατμού

Στροφές: 1200

Οθόνη Αφής

Οθόνη Ενδείξεων

Συνδεσιμότητα Wi-Fi

Πλάτος: 60 cm

Αυτόματο Ζύγισμα Ρούχων

Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης

Ασφάλεια κλειδώματος

Χρώμα: Λευκό

Επιπλέον: Αναβάθμιση κύκλου πλύσης

Γρήγορο Πρόγραμμα Πλύσης

Λειτουργία Προγραμμάτων Ατμού: Αποστείρωση

Χρόνος Πλύσης Γρήγορου Προγράμματος (min): 14

Χωρητικότητα πλύσης γρήγορου προγράμματος (kg): 3

Βασικά Χαρακτηριστικά

Κωδ. Κατασκευαστή:

Χώρα προέλευσης: Κορέα

Κατασκευαστής: LG